Αν πιστεύεις ότι οι τέλειες αναλογίες των celebrities είναι αποτέλεσμα μόνο αυστηρής διατροφής και γυμναστικής, μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες θα σε κάνει να αναθεωρήσεις. Kylie Jenner, Khloé Kardashian, Rita Ora, Chrissy Teigen και Karlie Kloss, αποκαλύπτουν οι ίδιες μέσα από τα social media τους πως το μυστικό για μέση ”δαχτυλίδι”, καλοσχηματισμένους γλουτούς και υπέροχο στήθος κρύβεται πίσω από ένα brand.

O λόγος για τη Spanx, την εταιρία ελαστικών εσωρούχων και ρούχων που σμιλεύει τις καμπύλες χωρίς να τις πιέζει. Με εκπληκτική ποιότητα και υφή, ενσωματωμένο λαστέξ και τεράστια ποικιλία, δε θα δυσκολευτείς να βρεις το ιδανικό κομμάτι που θα κάνει θαύματα και στο δικό σου σωματότυπο

Σωματότυπος αχλάδι – Kylie Jenner – Khloé Kardashian

Οι αδερφές Κardashians-Jenner «ορκίζονται» στη μαγεία των shapewear shorts. Τα ελαστικά σορτς έχουν διπλό ρόλο στα looks τους. Πρώτον, γίνονται «αόρατα» κάτω από τα διάφανα ρούχα. Δεύτερον, αγκαλιάζουν τις καμπύλες στην περιοχή των γλουτών και κρύβουν την κυτταρίτιδα.

Σωματότυπος μήλο – Rita Ora

Celebrities όπως η Rita Ora με σωματότυπο μήλο, φορούν τα σουτιέν Spanx, προκειμένου να αναδείξουν σωστά το στήθος τους. Μοιάζουν, εξάλλου, αόρατα και κάνουν το αποτέλεσμα έξτρα κομψό.

Σωματότυπος κλεψύδρα – Chrissy Teigen

Ο σωματότυπος κλεψύδρα έχει την τάση να αποθηκεύει λίπος στο πάνω αλλά και στο κάτω μέρος του σώματος. Απογειώνεται, λοιπόν, με τα shapewear της Spanx που μικραίνουν τη μέση, τονίζοντας τις φυσικές καμπύλες του σώματος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η plus size Chrissy Teigen που έχει καταφέρει να θεωρείται μία από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη.

Σωματότυπος μπανάνα – Karlie Kloss

Ακόμη, όμως, και τα πιο αδύνατα μοντέλα δεν αποχωρίζονται τα προιόντα της εταιρίας με στόχο αυτή τη φορά να δημιουργήσουν καμπύλες. Η Karlie Kloss για παράδειγμα ενισχύει το στήθος και τονίζει τους γλουτούς της, αλλάζοντας σχήμα στη σιλουέτα της.