Aν ψάχνεις χριστουγεννιάτικο δώρο για τις φίλες σου, τα κολάν αποτελούν μία πρακτική και έξυπνη επιλογή τη φετινή σεζόν. Με το loungewear να έχει την τιμητική του, πλέον έχουν αντικαταστήσει τα κλασικά παντελόνια και φοριούνται από το σπίτι, στους σύντομους περιπάτους και τα ψώνια.

Ανάμεσα στις χιλιάδες επιλογές, καταφέραμε να βρούμε τα σχέδια που κολακεύουν όλες τις γυναίκες, ακόμα κι αν δε γεννηθήκαν με αναλογίες μοντέλου, σμιλεύοντας τις καμπύλες χωρίς να τις πιέζουν. Με εκπληκτική ποιότητά και υφή, ενσωματωμένο λαστέξ και τεράστια ποικιλία σε χρώματα και σχέδια, τα Spanx Leggings αποτελούν το απόλυτο passepartout της γκαρνταρόμπας που θα φορεθεί και μετά την καραντίνα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως τα επιλέγουν επί σειρά ετών οι celebrities του Hollywood στις πρωινές αλλά και τις βραδινές τους εξόδους– συνδυάζοντάς τα με ψηλοτάκουνα, flat Converse και sneakers. Στην denim εκδοχή τους, δίνουν στα τζιν το ιδανικό twist που χρειάζονται για να μη δείχνουν βαρετά και κάνουν τη διαφορά με υπερμεγέθη μπουφάν, καπαρντίνες, ψηλές μπότες και βαθύ ντεκολτέ.

Ανακάλυψε τα Spanx στα καταστήματα Palmers και στο palmers.gr.