Εάν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν να έχουν πάντα προσεγμένο στιλ τότε σίγουρα θα σου αρέσει να ψάχνεις τα styling tips που ακολουθούν διάσημες fashionistas και trendsetters. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν κάποιες συμβουλές που μπορεί να μην τις καταλαβαίνουμε όταν αντικρίζουμε ένα look, ωστόσο είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά στα σύνολα των γυναικών με στιλ.

Μία από αυτές είναι να προσθέσεις στη συλλογή σου τα κατάλληλα shapewear κομμάτια, που θα αγκαλιάσουν τις καμπύλες σου και θα κάνουν τα σύνολα σου να φαίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακά. Ευτυχώς για όλες μας, η καθεμία μας μπορεί να βρει το ιδανικό shapewear κομμάτι στην πολύ πλούσια συλλογή της Spanx. Το brand ελαστικών εσωρούχων με ενσωματωμένο λαστέξ που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα, αισθητική και μας κάνουν να νιώθουμε άνεση κάθε φορά που τα φοράμε θα γίνει ο καλύτερος σου σύμμαχος.

Εάν λοιπόν, θέλεις να τονίσεις τη μέση ή τις καμπύλες σου, να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά ή κάποιο εσώρουχο που να κολακεύει το στήθος σου, η Spanx είναι ο ιδανικός shopping προορισμός για να βρεις ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Για να σε βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο, συγκεντρώσαμε τα must have shapewear κομμάτια που σίγουρα αξίζει να έχεις στη συλλογή σου.

Τα must have shapewear κομμάτια

Για να τονίσεις τη μέση σου

Για να καλύψεις την κοιλιά

Για να τονίσεις το στήθος σου

Για να νιώθεις άνετα με τα φορέματα

Για σμιλεμένους γλουτούς